LOGG PÅlogo cat-dog

Glemt passordet?

Skriv inn e-postadressen din for å motta linken for nulstille passordet.

loader image

LOGG PÅ logo cat-dog

Vi har sendt deg en e-post

Klikk på linken og følg instruksjonene for å nullstille passordet. Hvis du ikke har mottatt en e-post, ber vi deg sjekke søppelpostmappen.

LOGG PÅ logo cat-dog

Takk! Vi har sendt deg en e-post med bekreftelseskobling.

LOGG PÅlogo cat-dog

Send bekreftelses-e-posten på nytt

Skriv inn e-postadressen for å motta e-post med bekreftelseskobling.

loader image

Om WALTHAM® Centrefor Pet Nutrition

WALTHAM® Centre for Pet Nutrition, som har drevet innovativ forskning i over 50 år, er et ledende vitenskapelig senter som bruker forskning til å forbedre ernæringen og helsen til kjæledyr.

Det anerkjende, avanserte vitenskapsinstituttet for Mars, Inc., som ligger i Leicestershire i England, genererer kunnskap som gjør oss i stand til å utvikle innovative produkter som dekker kjæledyrenes behov på en praktisk måte.

Siden publiseringen av deres første forskningsresultater i 1963, har WALTHAM® stått for en rekke viktige gjennombrudd innen ernæring for kjæledyr og relasjoner mellom mennesker og dyr, noe som har resultert i flere enn 1700 publikasjoner, som inkluderer over 600 vitenskapelige rapporter.

I dag samarbeider WALTHAM® med verdens fremste vitenskapelige institutter, for å fremme Mars' Petcare-visjon om å skape en bedre verden for kjæledyr og stille med vitenskapen og ekspertisen som støtter opp  under ledende Mars-varemerker som Perfect Fit®, PEDIGREE®, WHISKAS®, ROYAL CANIN®, Banfield Pet Hospital og IAMS®, CESAR®, NUTRO®, SHEBA®, DREAMIES® og EUKANUBA®.

Finn ut mer om WALTHAM®