LOGG PÅlogo cat-dog

Glemt passordet?

Skriv inn e-postadressen din for å motta linken for nulstille passordet.

loader image

LOGG PÅ logo cat-dog

Vi har sendt deg en e-post

Klikk på linken og følg instruksjonene for å nullstille passordet. Hvis du ikke har mottatt en e-post, ber vi deg sjekke søppelpostmappen.

LOGG PÅ logo cat-dog

Takk! Vi har sendt deg en e-post med bekreftelseskobling.

LOGG PÅlogo cat-dog

Send bekreftelses-e-posten på nytt

Skriv inn e-postadressen for å motta e-post med bekreftelseskobling.

loader image

GI KJÆLEDYRET DITTUNGDOMMELIGHETEN DET FORTJENER

Forholdet du har med kjæledyret er mest givende når det er lykkelig, friskt og full av liv. Det er derfor vi i PERFECT FIT™ arbeider for å fremme denne ungdommelige vitaliteten i alle faser av kjæledyrets liv gjennom en helhetlig tilnærming av avansert ernæring, riktig mengde mosjon og mental stimulering. Det er vår helsefilosofi – Fôr.Mosjon.Lek™

FÔR.

cat dog feed

MOSJON.

cat dog move

LEK.

cat dog-play
cat dog feed

FÔR.

Ernährung massgeschneidert für die bedürfnisse ihres Haustiers

Ernæring tilpasset kjæledyrets behov

PERFECT FIT™ er optimalisert ernæring utviklet for å fremme kjæledyrets ungdommelige vitalitet gjennom hele dets levetid. PERFECT FIT™, som er utviklet i samarbeid med veterinærer og ernæringsfysiologer ved WALTHAM® Centre for Pet Nutrition, kombinerer 5 næringsstoffer som er gunstige for 5 av de vanligste helsebehovene til alle kjæledyr, uansett alder eller livsstil, takket være den unike PERFECT FIT™ Total 5-oppskriften.

ERNÆRING AV HØY KVALITET

Ved WALTHAM® Centre for Pet Nutrition har våre ledende eksperter utviklet den unike PERFECT FIT™ TOTAL 5-OPPSKRIFTEN for å dekke de 5 vanligste behovene til alle katter: sterkt naturlig forsvar, sunn fordøyelse, sunn hud og pels, optimal vektkontroll og og kroppstilstand og sunde urinveier.

cat dog move

MOSJON.

dog move

Aktivisering for å holde kjæledyret i form og full av liv.

Man trenger en aktiv livsstil for å kunne holde seg i form. Det er ikke bare viktig for at kjæledyret skal holde en sunn vekt og få et sterkt hjerte, men også for muskel- og leddhelsen slik at de kan fortsette å være i vigør også etter hvert som de blir eldre. Våre kjæledyreksperter gir råd og verktøy som gjør at du kan sørge for at kjæledyret ditt får den fysiske aktiviteten det trenger.

cat dog-play

LEK.

Perfect gir deg ideer til leker som vil underholde katter

Lek som engasjerer og gleder kjæledyret.

Med lek kan du bygge det spesielle båndet mellom deg og kjæledyret, men det er også viktig for den mentale utviklingen til kjæledyret. Når kjæledyret får mental stimulans gjennom lek, enten alene eller sammen med deg, vil dette gjøre det enda mer ungdommelig og fornøyd hver dag. Derfor forsøker vi å tilby intuitive verktøy og innovative måter som gjør at du lettere kan gi mental stimulans!